Szia, Nagy-Magyar Viktória vagyok

Coach, Tréner, Kronobiológiai elemző.

15 éve foglalkozom emberekkel

(tanárként, trénerként, önkéntesként, koordinátorként, mentorként, coachként).

Olyan vagyok, mint TE vagy bármely más Nő. Vannak céljaim, vágyaim, törekszem a fejlődésre, igyekszem magammal és a környezetemmel szeretetteljes kapcsolatot ápolni. Néha hibázok, néha nehézséggel küzdök, vannak az életemben kihívások és mindezekkel együtt igyekszem önmagamból a legjobbat kihozva élni az életem, és szeretni azt.

15 éve indultam el az önismeret útján, és kijelenthetem, hogy a mai napig sem tudnék pontos választ adni a kérdésre: Ki vagyok én? :). Hiszem, hogy az önismeret egy utazás, ami életük végéig tart. Ha elfogadással és őszinte érdeklődéssel fordulunk befelé, szeretetteljes kapcsolatot alakíthatunk ki életünk legfontosabb szereplőjével Önmagunkkal. Ez a minőség az, ami meghatározza, hogy mennyire vagyunk boldogok és elégedettek az életünk különböző területein.

Coachként abban támogatlak, hogy az én-kapcsolatodat, önbizalmadat építve rálelj a benned lévő erőforrásokra, lehetőségekre, amelyek által megvalósíthatod a céljaidat, és azt az életed élheted, amelyet elképzeltél magadnak.

Rólam mondták

"Ami Vikiről eszembe jut: figyelem, biztatás és támogatás.  Online beszélgettünk, mégis átjött az odaadása, a jelenléte. Úgy éreztem, minta mellettem ülne és végig fogná a kezem. Nem gondoltam volna, hogy ennyit segít az, hogy miközben a célom megvalósításán dolgozom ott van velem valaki, akire számíthatok, aki drukkol nekem és amikor elfáradok tudja, hogy mivel lendíthet tovább. Hálás vagyok, a támogatásodért."

Orsi (33) vállalkozó

"Viki személyében egy pozitív, kedves és határozott nőt ismertem meg, ami meggyőzött arról, hogy coachingra jelentkezzem hozzá. A beszélgetések alkalmával mindig őszintén érdeklődött irántam, ami segített megnyílnom - bár elég zárkózott vagyok. A feltett kérdései mindig gondolatébresztők voltak a számomra, és előcsalogatták az őszinteségemet, aminek következtében sikerült egy régi dilemmámat feloldani, és döntést hoznom."

Anikó (42) 2 gyermek édesanyja


"Én évek óta ismerem Vikit, számomra inspiráló és hiteles segítő. Több alkalommal is támogatott már; életmódváltásban, célkitűzésben, 1-1 nagyobb projekt megvalósításában. Én nagy kincsnek tartom, hogy a saját kihívásait felvállalja, és ad magából kicsit a beszélgetéseinkben. Engem kifejezetten motivál, hogy bevállalja, az ő élete sem mindig "fenékig tejfel", ezzel sokat segített a "tökéletlen tökéletességem" felfedezésében :) "

Erika (36) programszervező