Milyen formában tudod igénybe venni a Coachingot?

Online Coaching

Neked szól, ha komfortos számodra az online tér, elfoglalt vagy, szereted az online önfejlesztő lehetőségeket. Kényelmes és bárhonnan elérhető módja a coachingnak, akár otthonodból, munkahelyedről, külföldről. Mindössze internetre és egy okos eszközre van szükséged hozzá. Előnyei: nincs helyhez kötve, így a számodra legkényelmesebb és legbiztonságosabb környezetből tudsz becsatlakozni, időt-és pénzt takarítasz meg hiszen nem kell sehová elutaznod, extra diszkréció (nem találkozol senki mással rajtam kívül).

Coffee Coaching

A kávéházi coaching neked szól, ha szeretsz egy jó kávé, tea mellett beszélgetni, szeretsz kimozdulni otthonról, és ez inspirál téged a céltervezésre, önfejlesztésre. Egy csöndes kávéház asztalánál vagy egy étterem teraszán személyes találkozó keretében helyezhetjük fókuszba a témádat. Előnyei: egymással szemben ülve és beszélgetve nemcsak a verbális, hanem a nonverbális jelek is érzékelhetők, melyek külön információértékkel bírnak. Könnyebb egymásra hangolódni, bizalmat építeni.

Walk&Coaching

A sétáló coaching neked szól, ha szeretsz sétálni, természetben lenni, kikapcsolódva, friss levegőn fejlődni az önismeret útján. A séta közbeni önmunka előnyei: a friss levegő és a mozgás megnyugtatja az elmét, inspirál, elősegíti a kreatív gondolkodást. A témáddal kapcsolatosan pedig nemcsak elméletben beszélünk útkeresésről, hanem fizikailag is rálépsz, és kísérlek, haladunk rajta, hol elágazáshoz érkezünk, hol lépcsőzünk,de ígérem lesznek pihenők is, amikor egy padon ülve, vagy egy fának dőlve beszélgetünk.

Coaching csomagok

Life Coaching

Neked szól, ha úgy érzed, valamely életterületeden elakadásod van, új kihívással nézel szembe, vagy egyszerűen megérett a változásra, Pl.: kapcsolatok, én-idő, időmenedzsment, energiamenedzsment, konfliktuskezelés, stresszkezelés, pénzügyi célok megvalósítása, új életmód kialakítása, döntéshozatal, újrakezdés, célkitűzés, motiváció. Neked szól, ha feltérképeznéd a tulajdonságaidat, sémáidat, működési mechanizmusaidat, hajtóerőidet, motivációidat, belső vágyaidat, önbecsülésed forrásait és azokat a tényezőket, amelyek akadályoznak abban hogy felszabadult életet élj. Ebben a folyamatban az "önizalom-izmaidra" eddzünk, alapul véve erőgenerátoraidat és erősorompóidat.

Női Coaching

Neked szól, ha a nőként kiegyensúlyozott és tudatos életformát szeretnél kialakítani a női szerepeidet és nőiességedet szem előtt tartva; ha az alábbi témák valamelyikében szeretnél fejlődni: női szerepek, női szerepegyensúly, női öntudat, női életszakaszok; ha az életed bármely területén olyan kihívással találod szemben magad, amely elsősorban a női önazonosságodra hat, és a megoldást annak harmóniateremtésében találod. Neked szól, ha ha szeretnéd megismerni rejtett erőforrásaidat, amelyek támogatnak téged abban, hogy életed kihívásaival nőként magabiztosan nézz szembe, ha úgy érzed, hogy az alábbi témákban fejlődésre van igényed: önértékelés, önbecsülés, önbizalom, énkép.

Karrier Coaching

Neked szól, ha karrier területén szeretnél változást teremteni az életedbe: munkahelyet keresel, pozíciót vagy munkahelyet váltanál, előléptetésre vágysz, vállalkozást indítanál. Anyuka vagy és eljött az ideje visszatérni a munka világába, fontos számodra a munka-magánélet egyensúlyának megteremtése, esetleg valamelyik munkatársaddal való kapcsolatot szeretnéd javítani vagy a munkahelyi kommunikációdat fejlesztenéd, hogy határozottan tudd képviselni magad. Neked szól, ha nem érzed a helyeden magad, motiválatlan vagy, elismerésre, megbecsülésre vágysz, fejlesztenéd a karrieredben alkalmazott képességeid, hogy minél teljesebbnek éld meg magad ezen a területen is.

Árak

Coaching online

60 perc

8 000 Ft

Kronobiológia online

Személyiségelemzés 90 perc

10 000 Ft

Kronobiológia online

Párkapcsolati / Csoportdinamikai elemzés 120 perc

13 000 Ft

Coaching személyesen

60 perc

10 000 Ft

Kronobiológia személyesen

Személyiségelemzés 90 perc

12 000 Ft

Kronobiológia személyesen

Párapcsolati / Csoportdinamikai elemzés 120 perc

15 000 Ft

A Coaching szolgáltatás ára online 8.000 Ft.-, személyesen 10.000 Ft.- , mely Debrecen és Hajdúszoboszló vonzáskörzetében vehető igénybe.

Minden folyamatot egy 0. találkozás (díjmentes és kötelezettségmentes) előz meg online kb. 30-40 percben, ahol megismerkedünk, összehangolódunk, beszélgetünk a témádról, a céljaidról, és minden technikai dolgot (találkozások formája, rendszeressége, időpontja) lefixálunk a leghatékonyabb közös munka érdekében. :)

Bármilyen kérdés merül fel benned, hozzám bizalommal: